top of page

O NAMA

U I.G.K. Creative Marketingu, čvrsto vjerujemo da svaki brend ima svoju priču koja čeka da bude ispričana. To je priča koja je jedinstveno njihova, ispunjena strašću, borbama i trijumfima, koju treba podjeliti sa svijetom. Naša misija je pomoći brendovima da otkriju svoje priče onima koji ih još ne znaju ili ne poznaju, na način koji je prekrasan, zadivljujuć i uistinu nezaboravan.

 

Shvaćamo da je vaš brend više od samog proizvoda ili usluge. To je vrhunac vaše vizije, marljivog rada i predanosti vašem zanatu. Otkrivanjem priče vašeg brenda, pomažemo vam u povezivanju s publikom na dubljoj razini, gradeći povjerenje i lojalnost koja nadilaze puke transakcije.

Našim uslugama, digitalne strategije i marketinga na društvenim mrežama pomažemo vam da izgradite snažnu online prisutnost koja je u skladu s identitetom i porukama vašeg brenda.

Shvaćamo da je vrijeme dragocjen resurs, zbog čega je interakcija s nama sofisticirana, ali nikad komplicirana. 

Dakle, dopustite nam da vam pomognemo podijeliti priču vašeg brenda sa svijetom. Zajedno ćemo stvoriti lijep dizajn i trajan dojam koji će vas izdvojiti od konkurencije i ostaviti trajan utjecaj na one koji susreću s vašim brendom. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
pexels-fauxels-3184635_edited.jpg
bottom of page