top of page

BRENDIRANJE

Vjerujemo da je snažan i kohezivan identitet brenda ključan za svaku tvrtku koja se želi istaknuti na današnjem konkurentnom tržištu. Iz tog razloga nudimo sveobuhvatnu uslugu brendiranja koja je osmišljena kako bi vam pomogla razviti čvrst i nezaboravan imidž koji će vas razlikovati od vaše konkurencije. Naš cilj je pomoći vašem poslovanju da postane vidljivije među ostalim sudionicima i uspostaviti snažnu vezu s vašom ciljanom publikom kroz dobro osmišljen i kohezivan identitet brenda. Dopustite nam da vam pomognemo i stvorimo nezaboran brend koji će ostaviti trajan dojam na vaše klijente i podići vaše poslovanje na višu razinu

Što nudimo

PROMOCIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (SMM) 

Društveni mediji izvrstan su promotivni alat za ciljani marketing, koji u konačnici može dovesti do uspjeha tvrtke uz relativno nižu cijenu od standardnog oglašavanja. S obzirom na široku pokrivenost korisnika različitih slojeva, moguće je formulirati poslovne ciljeve koji se postižu pomoću SMM-a:

  • Potraga za novim kupcima, povećanje baze kupaca 

  • Interakcija s postojećim kupcima: odgovaranje na pitanja, rješavanje negativnih pitanja, razjašavanje potreba, pritužbi i prijedloga. 

  • Skretanje pažnje na tvrtku i proizvode 

  • Izgradnja pozitivnog imidža tvrtke 

  • Izvještavanje potrošaća o prednostima tvrtke i proizvodima. Provođenje promocija

Final Patterns-03_edited_edited_edited.jpg

Što nudimo

skye-studios-NDLLFxTELrU-unsplash_edited.jpg

CONTENT
MARKETING

Content marketing, umjesto da nameće, pokreće dijalog. Tvrtka govori o sebi i proizvodu te dijeli korisne informacije. Stoga kupci počinju vjerovati brendu i kupovati od njega. Utječe na brend i prodaju. To privlači ljude na vašu stranu. Klijenti sami dovode klijente koji su inspirirani i žele surađivati s vama. A oglašavanje na društvenim mrežama, objave u medijima donose "vruću publiku". Činjenica je da ti korisnici brže donose odluku o kupnji.

Final Patterns-03_edited_edited.jpg

Što nudimo

Zašto baš mi? 

Pošaljite nam Poruku

Ul. Svetog Teodora 2,

Pula, Croatia

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Hvala na poruci!

bottom of page